Contact

Contact

Flow@work, Coaching & Training
Gezondheidsboulevard
Dalhuysenstraat 27
8448 EW HEERENVEEN
E: stuur mail

Praktische informatie

Kosteloos oriënterend of intakegesprek

Als je een afspraak wilt maken voor een intakegesprek of een oriënterend gesprek kun je dit doen door het invullen van het contactformulier op deze site, of een mail te sturen naar info@flowatworkcoaching.nl  Dit gesprek is kosteloos en duurt in de regel een half uur. Kom je voor een loopbaantraject of outplacement, neem je c.v. dan even mee.

Verwijzingen werkgever/arbodienst

Indien je iemand wilt verwijzen, dan is het prettig even telefonisch contact te hebben. Stuur een mail met je telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Inspreken op de voicemail mag ook; 06-20813754

Annulering afspraken Indien je je afspraak wilt afzeggen of wijzigen verzoek ik je dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak te doen. Bij niet tijdig doorgeven wordt de niet nagekomen afspraak in rekening gebracht of doorberekend. Tarieven Voor particulieren geldt een ander tarief dan voor werkgevers/bedrijven. Een overzicht met tarieven voor particulieren en bedrijven is verkrijgbaar. Stuur hiervoor een e-mail. Coaching en loopbaantrajecten zijn overigens aftrekbaar van de belasting. Je geeft het op je aangifte inkomstenbelasting op als scholingskosten.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

loopbaan coaching

Er kunnen zich verschillende momenten voordoen waarop je een nieuwe koers wilt gaan bepalen. 

outplacement

Of je nu zelf besluit te vertrekken, of je werkgever neemt het besluit; het verlies van je baan heeft altijd veel impact.

individuele coaching

Coaching is gericht op groei en ontwikkeling met als doelstelling gedragsverandering. 

 

Disc-Analyse

Ik gebruik de DISC niet alleen voor teamtrainingen, maar zeker ook vaak in persoonlijke en loopbaancoaching.

Flow@work, Coaching & Training

  • Gezondheidsboulevard
  • Dalhuysenstraat 27
  • 8448 EW HEERENVEEN
Flow@Work