Ervaringen

Ontzettend goede begeleiding

Ik heb een loopbaantraject gevolgd omdat ik mijn vorige baan met psychische klachten was uitgevallen en iets anders wilde. Ik wist heel goed wat ik niet meer wilde, maar niet precies wat dan wel. Stap voor stap hebben we in kaart gebracht waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn wensen zijn. Het eindresultaat is een betaalde baan én opleiding in een nieuwe richting. Heleen is betrokken, enthousiast en positief en heeft me ontzettend goed begeleid, ook bij het voorbereiden van mijn sollicitatie.

Elske

Mijn hobby is nu mijn werk

Heleen heeft mij supergoed geholpen. In mijn geval moest ik een andere baan zoeken die goed bij mij past. Ik wist al snel wat ik wilde doen, maar niet via welke weg. Hier heeft Heleen mij goed in begeleidt. Dit gaf mij veel rust waardoor ik goede keuzes heb kunnen maken. Dit met als resultaat: een goede omscholing en een leuke nieuwe baan waardoor ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Bedankt Heleen!

Peter

Vol goede moed vooruit

De fijne gesprekken met Heleen hebben mij veel inzicht geboden in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Ook heeft Heleen mij goed op weg geholpen bij het leren maken van keuzes in zowel werk- als privésituaties. Hierdoor kan ik nu de volgende stappen zetten in mijn loopbaan en kijk ik vol goede moed vooruit!

Anna

Blij en trots op mezelf

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Heleen om beter te kunnen functioneren in werk en prive. Ik heb geleerd dat ik blij en trots mag zijn op mezelf. Ik voel me veel beter en ga de goede kant op. Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren, ik voelde mij super op m’n gemak. Tip? Zeker niet, ik ben blij dat ik dit bij jou heb kunnen volgen Heleen.

Bianca

De beste versie van mijzelf

Ik ben erg blij dat ik een loopbaanadviestraject ben gestart! Niet alleen omdat ik nu een nieuw doel en een nieuwe richting heb gekozen. Maar ook omdat ik veel te weten ben gekomen over mezelf. Het is fijn om te weten wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. En ook om te weten hoe ik overkom op andere mensen . Het heeft een hele positieve invloed op me gehad en ik heb erg veel geleerd. Het heeft mij laten zien hoe ik de beste versie van mezelf kan zijn, en dit is wat ik hoop te bereiken

Jelger

Ze is oprecht geïnteresseerd, warm, betrokken

Als ik terugkijk op mijn loopbaantraject is zelfvertrouwen het eerste wat in me opkomt. Heleen wist vrijwel direct een vertrouwde sfeer te creëren. Door het uitwerken van de opdrachten en het bespreken daarvan tijdens onze bijeenkomsten heb ik inzicht verkregen in mijn kernkwaliteiten en valkuilen. Hierdoor heb ik veel geleerd over mezelf en hoe ik belemmerende gedachtes kan omzetten naar meer positieve. Heleen is oprecht geïnteresseerd, warm en betrokken. Al met al een kijk ik met veel plezier terug op dit traject!

Jeanet, april 2017

Heleen is een zeer kundig coach

Heleen bezit de gouden combinatie ‘aardig en vaardig’. Ze is een zeer kundig coach, die goed kan luisteren, de juiste vragen stelt en snel tot de kern komt. Vervolgens helpt ze je concreet verder met praktische handvatten. Maar daarnaast is ze ook een heel fijn mens, warm en betrokken, iemand bij wie je je snel op je gemak voelt en bij wie je je gemakkelijk bloot durft te geven.

Nynke

Ik weet nu beter wat ik zoek

Samen met Heleen, heb ik in een aantal gesprekken, oefeneningen en huiswerk, mezelf weer even onder de loep genomen, en is het bij mezelf duidelijk geworden waar ik naar op zoek ben in mijn werk. Heleen heeft dit op een professionele, prettige en betrokken manier voor elkaar gekregen.

Peter W.

Ik heb vrij snel een nieuwe baan gevonden

Ik heb bij Heleen een loopbaantraject gedaan om helderheid te krijgen over mijn volgende carrièrestap. Ik vond de aanpak van Heleen overzichtelijk en gestructureerd. Doormiddel van gesprekken en opdrachten ben ik er achter gekomen wat mijn drijfveren en kwaliteiten zijn en heb ik vrij snel een nieuwe baan gevonden. Heleen is zeer betrokken, geïnteresseerd en je kan altijd bij haar terecht voor praktische en waardevolle tips en adviezen. Ik kan iedereen een loopbaantraject bij Heleen aanbevelen!

anoniem

Rustig, aandachtig en duidelijk

Begin 2015 ben ik begonnen met een outplacementtraject bij Heleen. Een traject waar je ook jezelf beter leert kennen. In de gesprekken werden o.a. mijn kernkwaliteiten duidelijk, deze kan ik goed gebruiken bij sollicitaties en ook inzetten tijdens je werk. Ook in het dagelijks leven worden ze me heel duidelijk. Heleen heeft me bij dit alles op een rustige, aandachtige en duidelijke manier geholpen.

Trijntje (2016)

Ik vond het een heel waardevol traject

Ik ben het loopbaantraject gestart om voor mezelf te bepalen hoe ik nu verder wil in mijn carrière. De uitkomst van het traject is anders geworden dan ik van tevoren had gedacht (in positieve zin).  Ik heb veel geleerd over mezelf en waarom ik bepaalde keuzes maak in mijn werk, over hoe ik overkom en hoe ik me daarbij voel.  De opdrachten, oefeningen en gesprekken met Heleen hebben me hierbij geholpen. Door het nadenken over mijn kwaliteiten, de dingen die ik belangrijk vind, mijn kracht en mijn valkuilen kan ik nu al beter inspelen op situaties in mijn werk. Dit geeft zelfvertrouwen en dit is een goed gevoel. Concluderend kan ik zeggen dat ik het een heel waardevol traject vond. Ik heb veel over mezelf geleerd en over wat ik nu eigenlijk wil en kan. Ik ben ervan overtuigd dat ik hiermee de handvaten heb waar ik naar op zoek was en dat ik nu verder kan met het plannen van mijn loopbaan. Heleen, bedankt voor je begeleiding hierin!

Marina (2016)

loopbaan coaching

Er kunnen zich verschillende momenten voordoen waarop je een nieuwe koers wilt gaan bepalen. 

outplacement

Of je nu zelf besluit te vertrekken, of je werkgever neemt het besluit; het verlies van je baan heeft altijd veel impact.

individuele coaching

Coaching is gericht op groei en ontwikkeling met als doelstelling gedragsverandering. 

 

Disc-Analyse

Ik gebruik de DISC niet alleen voor teamtrainingen, maar zeker ook vaak in persoonlijke en loopbaancoaching.

Flow@work, Coaching & Training

  • Gezondheidsboulevard
  • Dalhuysenstraat 27
  • 8448 EW HEERENVEEN
Flow@Work