Over Flow@Work

Meer weten over vooropleidingen en ervaring van Heleen? Klik op de volgende link.

Wie is Heleen Boot

De vrouw achter Flow@Work is Heleen Boot.
“Als coach ben ik degene die luistert, vragen stelt en samen met mijn cliënt de lagen afpelt totdat we bij de kern van de vraag komen. Direct, soms confronterend, maar ook zacht en empathisch. Praktisch bezig zijn, oplossings- en resultaatgericht.
Het (weer) in beweging brengen van mensen (in teams) en hen weer flow te laten ervaren is mijn doel. Het beste in de mens naar boven te halen zodat het mogelijk is te leven en werken vanuit persoonlijke kracht”.

Vooropleiding van Heleen is HBO Personeel&Arbeid. Voor haar werk als coach heeft zij een post-HBO tot loopbaancoach en een opleiding tot registercoach voltooid. Zij houdt haar vak bij door jaarlijkse bijscholing en het lezen van vakliteratuur. Zij is lid van de Kwaliteitskring van de NOLOC (beroepsvereniging) en CMI-geregistreerd. Dat laatste is een kwaliteitsnorm; zij mag zich register loopbaanprofessional noemen.

Samenwerking

Bij onverwachte omstandigheden kunnen gesprekken of trajecten worden overgenomen door mijn collega Addy Burghgraef. Addy en ik werken al geruime tijd samen en hebben dezelfde werkwijze en aanpak. Ook verzorgen wij samen vitaliteitstrainingen.

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website www.stateravitaliteit.nl.

Onze locatie

Onze locatie is gelegen in de Gezondheidsboulevard in Heerenveen.
De Gezondheidsboulevard bevindt zich in hetzelfde gebouw als het Abe Lenstra Stadion. Centraler kan het bijna niet! Wij hebben een fijne en rustig gelegen kamer waarin je je al snel op je gemak voelt en mooie gesprekken tot stand komen.

loopbaan coaching

Er kunnen zich verschillende momenten voordoen waarop je een nieuwe koers wilt gaan bepalen. 

outplacement

Of je nu zelf besluit te vertrekken, of je werkgever neemt het besluit; het verlies van je baan heeft altijd veel impact.

individuele coaching

Coaching is gericht op groei en ontwikkeling met als doelstelling gedragsverandering. 

 

Disc-Analyse

Ik gebruik de DISC niet alleen voor teamtrainingen, maar zeker ook vaak in persoonlijke en loopbaancoaching.

Flow@work, Coaching & Training

  • Gezondheidsboulevard
  • Dalhuysenstraat 27
  • 8448 EW HEERENVEEN
Flow@Work